Întrebări frecvente

1. Cum rezerv o cameră?

Procesul nostru de rezervare este foarte simplu - odată ce te-ai decis asupra tipului de cameră dorit, poți rezerva camera fie completând formularul online, fie sunând la numărul de telefon afișat în cadrul secțiunii de contact.

2. Pot rezerva mai multe camere de-odată?

Da, se pot rezerva mai multe camere dacă acestea sunt disponibile în momentul respectiv. Este indicat să ne contactezi în avans pentru a rezerva mai multe camere.

3. Prețul afișat este pe persoană sau pe noapte?

Pe pagina pensiunii toate prețurile sunt afișate lângă tipul de cameră respectiv, deci corespund prețului camerei (pe noapte).

4. Ce se întâmplă atunci când fac o rezervare?

De obicei majoritatea rezervărilor sunt finalizate imediat, în câteva minute. Vei fi anunțat în ceea ce privește confirmarea rezervării în cel mult 30 de minute. Dacă observi o întârziere neobișnuit de lungă te rugăm să ne contactezi prin e-mail la venus@pensiune.info sau prin telefon la +40 (766) 374-151.

5. După ce am efectuat rezervarea voi primi vreo confirmare de la pensiune?

Da, confirmarea va fi realizată fie telefonic, fie online (prin e-mail) - în funcție de modul de efectuare a rezervării.

6. Cum pot modifica rezervarea mea de hotel?

Cea mai bună modalitate de a-ți modifica rezervarea este să ne trimiți un e-mail la venus@pensiune.info sau să suni la +40 (766) 374-151.

7. Dacă îmi schimb rezervarea la pensiune voi avea același tarif ca și înainte?

Da, tariful rămâne la fel. Prețurile și disponibilitatea camerelor se modifică foarte rar, de aceea este foarte puțin probabil ca prețul camerei să fie diferit față de cel anterior.

8. Care este politica de anulare pentru rezervarea mea?

Cum rezervările camerelor nu implică plăți online, procesul de anulare este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să ne anunți de decizia ta de a anula rezervarea.

9. Micul dejun este inclus în prețul camerei?

Nu. Micul dejun este un serviciu extra pe care ți-l punem la dispoziție. Poți opta pentru mic dejun la prețul de 15 lei sau poți alege să nu iei micul dejun la pensiune.

10. La ce oră se face check-in-ul și check-out-ul?

Check-in-ul se face la ora 12:00 iar check-out-ul se realizează la 10:00 dimineața.