# Politica de reclamatii

A-Z VENUS SRL se preocupa permanent de calitatea serviciilor si produselor de asigurare, pe care le ofera clientilor sai.

Comunicarea parerii dumneavoastra este foarte importanta pentru noi deoarece ne ofera prilejul de a identifica potentiale probleme si de alua masuri pentru imbunatatirea relatiei cu dumneavoastra.

Apreciem timpul si efortul depus de dumneavoastra pentru a ne comunica orice sugestie sau motiv de insatisfactie legat de relatia cu A-Z VENUS SRL.

Ne puteti contacta prin una dintre modalitatile de mai jos:

E-mail: office@venusbnb.roTelefon fix: +40 (256) 275-090Telefon mobil: +40 (766) 374-151Telefon mobil: +40 (763) 777-351Posta: Bd. Liviu Renreanu 59, Timisoara, cod postal 300755

Va rugam sa ne transmiteti datele dumneavoastra de contact si modalitatea de comunicare preferata astfel incat sa va putem transmite raspunsul nostru cat mai curand posibil.

## Cum vom gestiona mesajul dumneavoastra?

Va asiguram ca vom avea in vedere fiecare sugestie sau reclamatie facuta de dumneavoastra si vom depune toate eforturile pentru solutionarea corecta si eficienta a aspectelor pe care ni le-ati semnalat.

In acest sens:

- va ascultam si va respectam punctul de vedere- va confirmam receptionarea mesajului dumneavoastra telefonic sau pe email in maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea acestuia;- va vom transmite numele, pozitia si datele de contact ale persoanei care se va ocupa de rezolvarea solicitarii dumneavoastra;- vom face toate eforturile pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile lucratoare- in cazul reclamatiilor de o complexitate deosebita si care implica un termen de rezolvare extins, la fiecare 15 zile lucratoare, va vom informa asupra stadiului in care se afla reclamatia dumneavoastra;- in raspunsul final va vom comunica in mod clar atat decizia adoptata cat si motivele care au stat la baza acesteia.

Va suntem recunoscatori pentru toate sugestiile transmise pentru ca acestea stau la baza unei relatii de calitate cu dumneavoastra.

Va asiguram ca vom trata toate problemele expuse de dumneavoastra intr-un mod corect si transparent pentru a va putea oferi o solutie satisfacatoare.