# Termeni si conditii

Atentie: VA RUGAM SA CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, INAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBŢINE ORICE MATERIALE, INFORMAŢII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul websiteului venusbnb.ro (“Site-ul”)

Utilizarea acestui website confirma faptul ca ati acceptat tacit Termenii si Conditiile prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Toate paginile site-ului venusbnb.ro sunt proprietatea societatii A-Z VENUS SRL.

## CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Website-ului venusbnb.ro se oblige sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileşte utilizarea de catre dumneavoastra a Website-ului de Internet localizat la adresa https://venusbnb.ro sau http://venusbnb.ro (denumit in continuare „Site-ul”) şi se constituie intre A-Z VENUS SRL (denumita in continuare “Pensiunea Venus”, „al nostru”, „noua” sau „noi”) şi dumneavoastra, acţionand din partea dumneavoastra sau a unui cumparator, membru sau furnizor in numele caruia v-aţi inregistrat (denumit in continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, reţinerea, stocarea şi/sau utilizarea informatiilor si materialelor Website-ului, a serviciilor sau a funcţiilor oferite in sau de Website sau a conţinutului Website-ului, in orice modalitate, Dumneavoastra sunteţi de acord cu fiecare dintre Termenii Şi Condiţiile prezentate in continuare, şi renunţaţi la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare in prezentul Acord. Datele si informatiile sunt prezentate in Website numai in scopuri informative. Pensiunea Venus isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/su structura Website-ului in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre Dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Website.

Dumneavoastra şi A-Z VENUS SRL sunteţi contractori independenţi şi nici o agenţie, parteneriat, companie mixta, relaţie angajat – angajator nu este urmarita şi nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand, la cererea acestora.

## SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislaţia aplicabila. Website-ul şi serviciile oferite de Website nu sunt disponibile pentru minori.

Website-ul şi materialele continute sunt furnizate de noi numai in scop informativ. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanţa de natura juridica sau de alta natura. Informaţia conţinuta in Website se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte şi credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informaţiilor. Cu toate acestea, Pensiunea Venus nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Website.

Pensiunea Venus nu garanteaza in niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic si functional si nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Website. Pensiunea Venus nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre Dumneavoastra provenind din disfunctionalitati ale Website-ului.

## COPYRIGHT

A-Z VENUS SRL va autorizeaza sa explorati acest Website numai daca utilizarea este facuta in scop personal, necomercial si cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala pe care le contin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul şi conţinutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea A-Z VENUS SRL, cu excepţia cazului in care Dumneavoastra descarcati, prezentati sau imprimati o copie a materialelor prezentate in acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinţa Dumneavoastra necomerciala.

Intregul continut al Website-ului reprezinta proprietatea A-Z VENUS SRL, conform prevederelor legale in materia drepturilor de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Website, se pedepseste conform legislatiei romane. In situatia nerespectarii acestor conditii, nu sunteti autorizat sa utilizati acest Website si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite ori salvate in calculator.

Cu excepţia situaţiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, si numele comerciale sunt proprietatea A-Z VENUS SRL şi nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat in prealabil. Marcile comerciale folosite pe acest Website, proprietatea A-Z VENUS SRL, sunt urmatoarele: Pensiunea Venus, Venusbnb.

## PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va indentifica sau pentru a va contacta. Acestea vor fi prelucrate de catre Pensiunea Venus in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677/2001”), putand fi folosite in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre, cum ar fi:

- Procesarea comenzilor sau a cererilor Dumneavoastra;- Oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra;- Facturarea si incasarea valorii serviciilor;- Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor Dumneavoastra;- Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor A-Z VENUS SRL si ale companiilor asociate/partenere;- Contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii A-Z VENUS SRL si ale companiilor asociate/partenere sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru Dumneavoastra (cu exceptia cazului in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care refuzati sa fiti contactat in acest sens);- Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii;- In urma introducerii datelor cu caracter personal ale Dumneavoastra in una dintre sectiunile Website-ului, va dati acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Website-ului, pentru intreaga durata a existentei acestuia, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici, precum si pentru informarea Dumneavoastra referitor la activitatea website-ului, a afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcile Pensiunea Venus, a afiliatilor si colaboratorilor sai.

## DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELORN CU CARACTER PERSONAL

Drepturile Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001, sunt urmatoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei.

### Aceste drepturi includ urmatoarele:

- dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele Dumneavoastra sunt prelucrate de catre A-Z VENUS SRL;- dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia Dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;- dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele A-Z VENUS SRL sau al unui tert ori sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;- dreptul de a va adresa justitiei in situatia in care ati suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor Dumneavoatra cu character personal;- dreptul de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa A-Z VENUS SRL din Bd. Liviu Rebreanu 59, Timisoara sau prin email la adresa office@venusbnb.ro. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. Pensiunea Venus va comunica informatiile solicitate in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii cererii.

## DEZVALUIREA INFORMATIEI

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informaţii catre noi referitoare la imbunataţirea Website-ului şi/sau a serviciilor legate de Website (denumite in continuare „transmiterea”), Dumneavoastra acceptaţi ca astfel de transmiteri vor fi considerate şi vor ramane proprietatea A-Z VENUS SRL. Nici o transmitere nu va reprezenta vreo obligaţie de confidenţialitate din partea A-Z VENUS SRL şi nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.

A-Z VENUS SRL va deţine toate drepturile legate de transmiteri şi va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restricţie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensaţie catre Dumneavoastra. De asemenea, Dumneavoastra garantaţi ca deţinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, in contextul de faţa, a renunţat complet şi efectiv la toate aceste drepturi şi v-a transmis Dumneavoastra, in mod valid şi irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate catre A-Z VENUS SRL.

### A-Z VENUS SRL are dreptul sa dezvaluie informatia:

- Companiilor asociate/partenere care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si noi;- Tertelor parti cu care colaboreaza;- Agentiilor de urmarire a creditelor (cu exceptia cazului in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre Dumneavoastra cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor cu datorii.

## LEGATURILE SPRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Website-uri. Daca utilizati aceste link-uri, veti parasi Website-ul venusbnb.ro. Noi nu am analizat aceste Website-uri, nu controlam si nu suntem responsabili pentru aceste Website-uri si/sau continutul lor. Astfel, A-Z VENUS SRL nu garanteaza informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste Website-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Aceste Website-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informaţii sau pot conţine informaţii pe care le veţi putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. In plus, advertiserii de pe respectivele Website-uri pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. A-Z VENUS SRL isi rezerva dreptul de a dezactiva link-uri din partea oricarui terţ catre Website. Nu uitaţi ca ori de cate ori transmiteţi informaţii online, aceste informaţii pot fi colectate şi folosite de persoane necunoscute. Pensiunea Venus nu garanteaza securitatea niciunei informaţii pe care o obţineţi online. Accesand acele Website-uri si folosind produsele si serviciile de pe acestea o faceti exclusive pe propriul risc.

## PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului unitatilor noastre, A-Z VENUS SRL isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara niciun anunt in prealabil.

## ACT DE RENUNŢARE, EXCLUDEREA GARANŢIEI

WEBSITE-UL ŞI ORICE INFORMAŢIE, CONŢINUT ŞI/SAU MATERIAL LEGATE DE ACESTA SUNT FURNIZATE PE BAZA PRINCIPIULUI „AŞA CUM ESTE”, FARA GARANŢII DE VREUN FEL.

NICI O DECLARAŢIE ORALA, VREO CORESPONDENŢA SCRISA SAU VREO INFORMAŢIE FURNIZATA DE A-Z VENUS SRL NU VA CREA O GARANŢIE DE NICIUN FEL, ŞI DUMNEAVOASTRA NU TREBUIE SA VA BAZAŢI PE NICI O ASTFEL DE DECLARAŢIE SAU INFORMAŢIE.

Ne declinam orice responsabilitate faţa de acurateţea, conţinutul sau disponibilitatea informaţiilor gasite pe alte Website-uri care au legatura cu Website-ul. Nu suntem responsabili pentru proasta funcţionare si securitatea telefoanelor, reţelelor de electricitate, reţelelor electronice, a reţelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, intarzierea sau dificultaţile acestora. Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea informaţiilor fie ca sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de Website, fie de erori umane care pot aparea in procesarea oricarei informaţii legate de Website. Website-ul poate sa conţina defectini tehnice sau greşeli ori omisiuni tipografice. A-Z VENUS SRL nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preţuri (incluzand, dar fara limitare la preţuri greşite ale hotelurilor), care apar listate pe Website-ul nostru. A-Z VENUS SRL işi rezerva dreptul de a face modificari, sau imbunataţiri ale Website-ului şi ale produselor sau programelor descrise in astfel de informaţii, in orice moment, fara vreo notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci cand se dovedeşte ca un client este angajat in activitaţi frauduloase sau nepotrivite, precum si in circumstanţe din care reiese ca rezervarea conţine sau rezulta dintr-o greşeala sau dintr-o eroare.

## LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

A-Z VENUS SRL, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest Website, nu sunt responsabile pentru niciun fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui Website, a oricaror Website-uri legate la acest Website sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste Website-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta prevedere legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest Website are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.

## DESPAGUBIRE

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Dumneavoastra sunteţi de acord sa despagubiţi Pensiunea Venus, sucursalele, afiliatii, directorii, agenţii şi angajaţii sai, absolviţi de orice plangere sau cerere, incluzand onorarii avocaţiale rezonabile, facute de o terţa parte referitor la sau rezultand dintr-o incalcare de catre Dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le incorporeaza sau incalcarea de catre Dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terţe parţi. Faptul ca noi nu acţionam in legatura cu incalcari facute de Dumneavoastra sau de alţii nu inseamna ca renunţam la dreptulnostru de a acţiona in ceea ce priveşte incalcari similare sau subsecvente.

Dumneavoastra sunteţi integral raspunzator pentru menţinerea confidenţialitaţii parolei şi a contului Dumneavoastra şi pentru toate activitaţile care au legatura cu acesta.

## INLATURAREA RASPUNDERII

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, TOŢI UTILIZATORII FAC CUNOSCUT ŞI SUNT DE ACORD CA PARŢILE DESPAGUBITE SUNT ELIBERATE, DESCARCATE ŞI CONSIDERATE NEVINOVATE DE ŞI NU SUNT RESPONSABILE PENTRUNICIUN FEL DE RASPUNDERE IN CEEA CE PRIVEŞTE TOATE ASPECTELE LEGATE DE SITE (INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA ORICE IMBOLNAVIRE, PIERDERE, LITIGIU, RANIRE FIZICA, MOARTE, DAUNE ADUSE PROPRIETAŢII, ŞI PLANGERI BAZATE PE DREPTURI DE PUBLICITATE, DEFAIMARE, SAU INCALCAREA VIEŢII PRIVATE, ONORARII REZONABILE ALE AVOCAŢILOR ŞI CHELTUIELI DE JUDECATA) CARE POT APAREA DIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SAU ACCEPTAREA, POSESIA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GREŞITA A INFORMAŢIILOR, MATERIALELOR, SERVICIILOR SAU PRODUSELOR LEGATE DE ACESTEA SAU DOBANDITE DE LA ACESTEA. NE REZERVAM DREPTUL CA, ORICAND ŞI FARA NICI O RASPUNDERE, SA RESTRICŢIONAM SAU SA REFUZAM ACCESUL ORICUI LA SITE ŞI LA SERVICIILE, CONŢINUTUL, MATERIALELE ŞI FUNCŢIILE SALE

## ACCES ŞI INTERFERENŢE

Dumneavoastra nu veţi folosi nici o metoda de a copia Website-ul, conţinutul sau informaţiile conţinute de acesta fara consimţamantul nostru prealabil dat in scris. Dumneavoastra sunteţi de acord sa nu folosiţi nici un aparat, program sau metoda care sa interfereze ori sa incerce sa interfereze cu funcţionarea corecta a Website-ului sau a oricarei tranzacţii care se efectueaza prin Website. Dumneavoastra sunteţi de acord sa nu copiaţi, reproduceţi, alteraţi, modificaţi, creaţi lucrari derivate sau sa prezentaţi in public orice element de conţinut al Website-ului fara consimţamantul prealabil scris al nostru sau al unei terţe parţi.

Informaţia pe care ne-o furnizaţi Ddumneavoastra noua (i) trebuie sa nu conţina nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenţa cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informaţii şi (ii) nu va crea obligatii in sarcina noastra si nu va cauza pierderi (in tot sau in parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

## LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de A-Z VENUS SRL. DE ASEMENEA nu garanteaza ca materialele sau serviciile de pe acest Website sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea acestora in afara Romaniei. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care incalca legea. Daca accesati Website-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria Dumneavoastra raspundere. Aceste Conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman. Folosirea Website-ului este neautorizata in orice jurisdicţie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termenisi Conditii. Dumneavoastra sunteţi de acord ca orice acţiune in justiţie decurgand din sau in legatura cu Termenii si Conditiile prezentului Acord va fi solutionata de catre instanţele judecatoresti competente din Romania.

## COMUNICARE

Intrebari sau comentarii referitoare la Website şi la informaţii conţinute in Website pot fi transmise pe e-mail la adresa office@venusbnb.ro, prin adresa scrisa transmisa la A-Z VENUS SRL, Bd. Liviu Rebreanu Nr. 59, Timisoara. Orice comunicare sau material transmis noua prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidenţiale.

## GENERALITATI

A-Z VENUS SRL poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale Website-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Revizuit: 19 decembrie 2017